Impressie eerste workshop schilderen alla prima

Impressie eerste workshop schilderen alla prima Op 31maart was de eerste workshop schilderen alla prima door Anna Maria Vargiu. De deelnemende kunstenaars van Stichting KAT waren erg enthousiast maar vonden het aan de andere kant ook heel moeilijk. Volgende week volgt de tweede workshop.

De workshops worden gehouden in het Dorpshuis Garmerwolde van 10.30 - 16.00 uur.

Schilderen alla prima

Schilderen alla prima Stichting KAT organiseert drie workshops schilderen alla prima voor haar leden op 31 maart, 7 april en 14 april in het Dorpshuis Garmerwolde van 10-16.00 uur.

De workshops worden gegeven door Anna Maria Vargiu een collega  van Svetlana Tartakovska. Onze docente is jong en zeer getalenteerd en zal ons wegwijs maken in het schilderen alla prima met olieverf.

Leden van Stichting KAT kunnen hier aan deelnemen tegen een zeer gereduceerd tarief €45 voor drie workshops.

Opgave bij Ine Hoejenbos.

Stuur e-mail

* Invoer verplicht