Workshop fotografie

Het bestuur heeft Ron Buist gevraagd of hij interesse zou hebben om een fotoworkshop te geven aan KAT-leden en mensen buitenaf. Hij had inderdaad wel interesse en dit is zijn voorstel:

Drie bijeenkomsten. Beetje uitleg, daarna oefenen. Gericht op de technische aspecten van fotografie. Hoe kies je de camerainstellingen om je creatieve doel te bereiken.

Iedereen zorgt voor een eigen fototoestel. Vereiste: diafragma, sluitertijd en ISO moeten handmatig in te stellen zijn.

Naar keuze extra bijeenkomst over compositie. Misschien voor groot deel van de kunstenaars niet echt nodig; daarom optioneel.

Minimaal 5 deelnemers maximaal 10.

Kosten (speciale prijs KAT-leden) 45 euro voor 3 bijeenkomsten; 60 euro voor vier. Voor niet KAT-leden 75 resp. 90 euro.

Mocht je interesse hebben laat dit dan even weten, zodat Ron inderdaad iets kan gaan organiseren. Mocht je een ander idee hebben voor de workshops bv workshop fotografie in de natuur dan kun je dit ook kenbaar maken.

opgave: dewiljesdegroof@kpnplanet.nl of wiljesm@gmail.com

Stuur e-mail